Ylivoimaista sähköalan osaamista

Sähköasentaja palvelee › Pyydä tarjous ›

Sähkötyöt

Ilmalämpöpumput

Aurinkoenergia

Sähköä ilmassa – asennukset, huollot ja korjaukset alan konkarilta

Kun tarvitaan kokemusta ja ammattitaitoa, Jahetec Oy on kumppanisi kaikkiin sähköistyksiin. Palvelemme Himangalta käsin Kalajoella ja Kokkolassa sekä ympäryskunnissa.

Tarjoamme pitkään osaamiseemme perustuen kaikenlaiset kotitalouksien ja yritysten tarvitsemat sähkötyöt laidasta laitaan. Hoidamme niin laajat urakat ja pienemmätkin sähkötyöt sovitussa aikataulussa, korkealaatuisella työn jäljellä.

Palveluihimme kuuluvat kaikentyyppiset sähkötyöt, kuten:

  • sähkösuunnittelu
  • sähköasennukset
  • huolto- ja korjaustyöt
  • sähkötarvikkeiden myynti
  • ilmalämpöpumppujen myynti, asennus ja huolto
  • aurinkosähköjärjestelmien myynti, asennus ja huolto
  • sähköauton latausasemien myynti, asennus ja huolto.

Varma kumppani kaikkiin sähkötöihin: ota yhteyttä ja kerro kohteestasi, niin pistämme sähköt kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä ›

Jahetec Oy – asiantuntijasi kaikkiin sähköistyksiin

Jahetec Oy on vuonna 2017 perustettu sähköalan konkari, joka tarjoaa kokonaisvaltaiset sähköistyksen palvelut rakentamiseen ja remontointiin yksityisille ja yrityksille. 

Yrityksen perustajilta löytyy kokemusta sähköalalta jo parinkymmenen vuoden ajalta: Olemme ehtineet urakoida siis jo "muutamassa" kohteessa, esimerkiksi omakotitalojen, liike- ja toimistorakennusten, maatilojen ja teollisuuden sähkötöiden parissa. Voit siis taatusti luottaa siihen, että meillä on tarvittava osaaminen sinunkin kohteeseesi!

Vuonna 2019 muutimme yritysmuotomme osakeyhtiöksi. Toimimme taloudellisesti vahvalla pohjalla: luottoluokitukseltamme AA.

Asiakaslähtöisen toimintamme periaatteena on laadukas ja siisti työnjälki kustannustehokkaasti. Saat meiltä sekä laadukkaasti hoidetut sähkötyöt että apua oikeiden sähkötarvikkeiden valintaan. Annamme nopeasti tarjouksen urakkaasi varten.

Tarvitsit sähköasentajaa sitten isoon tai pieneen kohteeseen, ota meihin yhteyttä!

Kysy lisää ›

Sähkömies nopeallakin aikataululla

Jotta sähkölaitteet toimivat turvallisesti, sähkötyöt on aina syytä antaa asiansa tuntevan sähkömiehen tehtäväksi – myös äkillisesti eteen tupsahtavissa tilanteissa!

Me tulemme paikalle sovittuna aikana ja hoidamme hommamme ripeästi. Saat meiltä palvelua, joka sopii omaan aikatauluusi.

Kurkkaa yhteystietoihin ›

Muista kotitalousvähennys!

Kotitaloudet voivat saada kotitalousvähennystä eli vähennystä veroihin teettäessään sähkötöitä ammattilaisella kotona tai mökillä. Kotitalousvähennyksen voi saada vain työn osuudesta, eli ei esimerkiksi tarvikkeista tai sähkömiehen matkakuluista.

Kun lähetämme sinulle laskun tekemistään sähkötöistä, näet laskun erittelystä sähkötöiden osuuden. Laskun saatuasi voit hakea vähennystä!

Lisätietoa Verohallinnon sivuilta ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita