Sähköistyksen ammattilainen päälle 20 vuoden kokemuksella

Kysy lisää ›

Osaava sähköasentaja Himangalta

Jahetec tarjoaa osaavan sähköasentajan kokonaisvaltaista palvelua Himangalta käsin Kalajoella ja Kokkolassa sekä ympäryskunnissa. Palvelemme sähköistyksessä kokonaisvaltaisesti suunnitteluista asennukseen, huolloista korjauksiin. 

Olemme erikoistuneet erityisesti laajempiin kokonaisuuksiin, puhutaanpa sitten mittavasta teollisuuskohteesta tai omakotitalon sähköasennuksista. Meiltä saat laatutyötä toki myös pienempään projektiin: palveluihimme kuuluvat kaikki kotitalouksien, maatilojen ja yritysten tarvitsemat sähkötyöt aina pienimmistä pistorasia-asennuksista suurempiin sähköurakoihin.

Tarjoamme sähköasennuksen niin urakkahintaan kuin tuntityönäkin, tarpeidesi ja toiveidesi mukaan. Sähköasentajamme ovat päteviä ja kokeneita tekijöitä, jotka palvelevat sinua ripeästi kaikissa sähköalan töissä.

Vahvaa ammattitaitoa ja asiakaslähtöistä palvelua: siinä piirustukset parhaaseen lopputulokseen. Ota yhteyttä ja kerro suunnitelmistasi!

Pyydä tarjous ›

Kokonaisvaltaista urakointia avaimet käteen -periaatteella

Hoidamme sähkötöiden kokonaisuuden halutessasi avaimet käteen -palveluna: sinun tarvitsee vain ottaa meihin yhteyttä ja kertoa kohteestasi! Huolehdimme myös siitä, että jäljiltämme kohde jää siistiin kuntoon.

Sähköalan kokonaisvaltainen palvelumme pitää sisällään:

  • sähkösuunnittelun
  • sopivien sähkötarvikkeiden myynnin
  • sähköasennukset
  • siivouksen ja asiaankuuluvan jätteiden kierrätyksen.
Ota yhteyttä ›

Aurinkovoimaa huusholliin

Ryhdy omavaraiseksi energiantuottajaksi: mitoitamme ja asennamme aurinkosähköjärjestelmät kotiin, mökille, maatilalle tai vaikkapa yrityskiinteistöön.

Lue lisää ›

Ilmalämpöpumpulla sievoista säästöä

Ilmalämpöpumppu on pahimpia pakkasia lukuun ottamatta huomattavasti suoraa sähkölämmitystä tehokkaampi – ja edullisempi – vaihtoehto. Lisäksi se viilentää miellyttävästi kesähelteillä. 

Saisiko olla teillekin?

Lue lisää ›

Oma sähköauton latausasema

Asennamme sähköauton latausasemat kotiin sekä taloyhtiöiden ja yritysten pihoihin. Ratkaisut niin täyssähkö- kuin hybridiautoille!

Kysy lisää ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita