Ahkera puhaltelija pitää sisälämpötilan miellyttävänä

Tilaa asennus ›

Ilmalämpöpumpun asennus – Himanka lähiseutuineen

Suunnitteilla ilmalämpöpumpun asennus? Himankaa päämajanaan pitävä Jahetec myy, asentaa ja huoltaa pumput Kokkolassa, Kalajoella ja kaikkialla siltä välin. 

Ilmlämpöpumppu on tehokas ja edullinen moniottelija, joka tuottaa tarpeen mukaan suloista lämpöä ja virkistävää viilennystä tilaan kuin tilaan. Asennustyö käy rivakasti: pistämme yhden laitteen esimerkiksi omakotitalokohteeseen toimimaan jopa muutamassa tunnissa. 

Autamme sinua mieluusti kohteeseesi sopivan laitteen sekä optimaalisen sijoituspaikan valinnassa. Ja mikäli sinulle tulee jatkossa kysymyksiä ja huolto- tai korjaustarpeita, meiltä saat asiantuntevaa palvelua.  

Olemme laatumerkki Toshiban yhteistyökumppani, kauttamme saat koko Toshiban malliston ilmalämpöpumput perumalleista Toshiba DESIGN -malliston Haori-mallistoon saakka! Toshiban kautta myös joustava rahoitusmahdollisuus

Älä siis turhaan hikoile helteillä tai palele pakkasella: ota meihin yhteyttä, niin asennamme sinullekin oman ilmalämpöpumpun!

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumpun hyödyt

Ilmalämpöpumppu on houkutteleva vaihtoehto niin hintatietoiselle kuin ympäristöystävälliselle. Tutustutaanpa tarkemmin ilmalämpöpumppujen tarjoamiin hyötyihin!

  • Ilmalämpöpumppu on hyvin energiatehokas: se käyttää hyödykseen ulkoilman lämpöenergiaa suoran lämmöntuoton sijaan.
  • Ulkolämpötilasta riippuen sähköä voi säästyä jopa 80 % sisälle siirrettyyn lämpöenergiaan verrattuna!
  • Uusiutuvan ulkoilman lämpöenergian hyödyntäminen tekee ilmalämpöpumpuista ympäristöystävällisempiä vaihtoehtoja moneen perinteiseen lämmitysmuotoon verrattuna.
  • Lämmittävät tai viilentävät huoneilman nopeasti.
  • Ilmalämpöpumput ovat useimmissa kohteissa käteviä ja nopeita asentaa. Myös ylläpito on melkoisen huoletonta. 
  • Monet nykyaikaiset ilmalämpöpumput toimivat hiljaisesti, mikä lisää mukavuutta ja vähentää häiriötä.
Kysy lisää ›

Toshiba Lämpötilin avulla maksat kuten haluat!

  • Et maksa ostoksen teon yhteydessä mitään. Lasku ostoksestasi toimitetaan kotiisi ostokuukautta seuraavana kuukautena, jolloin valitset sinulle parhaiten sopivan maksuvaihtoehdon.
  • Saat ostoksellesi aina 30–60 päivää kulutonta ja korotonta maksuaikaa.
  • Tilin avaaminen on maksutonta ja myönnetty tili on heti käyttövalmis. Tili on vuosimaksuton, ja kuukausimaksua maksat vain käytetyltä luottoajalta.

Tutustu rahoitukseen ›

Pikayhteydenotto

Jätä yhteystietosi, soitamme sinulle ensi tilassa!

Soita